Accountantskantoor Assen

Als ondernemer uit Assen, Gieten en omstreken weet u één ding zeker: er zal ook een boekhouding moeten worden gevoerd. Ontbreekt het u aan tijd, heeft u er weinig kaas van gegeten of wilt u simpelweg uw kostbare tijd niet teveel aan de administratie besteden? Dan is uitbesteden een interessante optie. Het liefst doet u dat aan een accountantskantoor in Assen, Gieten en/of omstreken. Want vlot en persoonlijk contact is wel zo prettig, toch? In dat geval is Oostra & Davids het administratiekantoor dat u zoekt.

 

Administratie Assen

Ondernemer in Assen, Gieten en omgeving?

In de provincie Drenthe is Assen de belangrijkste stad op ondernemersgebied. Assen telt een drietal bedrijventerreinen en is de afgelopen 50 jaar enorm gegroeid. Tevens worden er tal van grote evenementen georganiseerd. Met al die bedrijvigheid  zijn er ook dienstverleners nodig om uw bedrijf te laten groeien. Belangrijke zaken als de administratie en boekhouding worden vaak zelf opgepakt door o.a. startende ondernemers, bedrijven en organisaties. Waarom eigenlijk?

Het is tijdrovend en niet uw passie. Tevens kan het geld opleveren in plaats van geld kosten, wanneer u deze zaken uitbesteed aan een boekhoud- en financieel expert. Besteed uw administratie uit aan een administratiekantoor in Assen; Oostra & Davids.

Administratie uitbesteden

Geen ondernemer is hetzelfde en datzelfde geldt daardoor ook voor de inrichting van de administratie. En hoe wilt u de administratie bijhouden? Wilt u de administratie zelf voeren, waarbij Oostra & Davids over uw schouder meekijkt, wilt u de administratie in een online boekhoudprogramma voeren en/of geeft u het voeren van de financiële administratie liever volledig uit handen door het uit te besteden? Bij Administratiekantoor Oostra & Davids is alles mogelijk op het gebied van boekhouding en advies. Wij regelen uw administratie in Assen, Gieten, Rolde en omgeving. Het stopt niet bij de administratie inboeken en ordenen, wij kijken een stap verder. Denk aan maatwerk advies op het gebied van belastingen, belastingaangifte en financiële adviezen. Wij zijn er voor uw administratie in Assen en Gieten.

Hoe weet u dat u goed zaken doet?

Administratiekantoor Assen

Actualiteit van de administratie is van groot belang

Het is erg belangrijk dat de administratie actueel is. Op die manier kan er eventueel worden bijgestuurd en tijdig actie worden ondernomen. Bijvoorbeeld richting de Belastingdienst door het vragen om een voorlopige aanslag inkomstenbelasting of juist om een vermindering daarvan, maar ook voor het bijsturen op omzet of kosten. De gevoerde administratie is de basis voor de jaarrekening. Als de administratie goed en consequent is bijgehouden, kan administratiekantoor Oostra & Davids uw financiële cijfers op een efficiënte wijze verwerken tot een gedegen jaarrekening.

Voor uw bedrijfsvoering

Met een goed bijgehouden administratie hebt u snel de beschikking over de cijfers en resultaten van uw onderneming om inzicht te krijgen in uw kosten, uw omzet en uw winst. Aan de hand hiervan kunt u inspelen op ontwikkelingen en uw activiteiten eventueel bijstellen. Administratie in Assen, Gieten en omgeving kan een belangrijke bijdrage leveren voor een gezonde bedrijfsvoering! Wij verzorgen dit voor alle doelgroepen, van de (startende) ondernemer tot de particulier.