Boekhouder Groningen

Op zoek naar een boekhouder in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ondernemen heeft vele aspecten, maar boekhouden hoort bij iedere onderneming. Nu kan het zo zijn dat boekhouden totaal niet uw ding is en u er eigenlijk ook helemaal geen tijd voor heeft. Alleen boekhouden moet gebeuren, want het is een essentieel onderdeel van uw onderneming. Mocht je dan echt niet gelukkig worden van het bijhouden van de boekhouding dan kunt u ook de boekhouding uitbesteden.

  • Wordt het in de juiste grootboekrekening geplaatst?
  • Worden facturen binnen het gestelde termijn voldaan?
  • Worden uitgaven en inkomsten goed bijgehouden?

De voordelen van een boekhouder

Iedereen die onderneemt moet een boekhouding bijhouden of laten bijhouden. Wanneer u kiest voor het uitbesteden van de boekhouding kunt u de voordelen ervaren van een boekhouder. Het inschakelen van een boekhoudkantoor biedt namelijk veel voordelen.

  • Een boekhouder ontzorgt, waardoor u zich niet meer druk hoeft te maken over het op tijd bijhouden van de boekhouding;
  • U heeft meer tijd over voor zaken die uzelf belangrijk en tevens leuk vindt;
  • U betaalt nooit meer te veel belasting;
  • Boetes zijn verleden tijd, want een boekhouder dient altijd op tijd de belastingaangifte in bij de belastingdienst.

Tevens kunnen wij u ook advies geven. Denk daarbij aan belastingadvies en zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die voor u en uw onderneming van belang zijn. Hierdoor loopt u en uw onderneming nooit achter de feiten aan en hoeft u zich daar ook geen zorgen over te maken.

Boekhouder Groningen

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wanneer u opzoek bent naar een boekhouder in Groningen is het natuurlijk fijn om te weten wat een boekhouder voor u en uw onderneming kan betekenen. Oostra & Davids is meer dan alleen een boekhoudkantoor. Boekhouden is ook maatwerk op het gebied van advisering, belastingen en een extra stuk service. Zo zijn wij gespecialiseerd in financieel advies, jaarrekeningen, belastingadvies en begeleiding plus administratie. Wij delen graag de kennis met u die wij hebben op het gebied van boekhouden en alle zaken die daarbij komen kijken.

Is uw bedrijf gevestigd in Groningen en bent u daarom ook zoek naar een boekhouder in Groningen? Dan helpen wij u graag verder. Wilt u graag meer informatie of graag een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.