Boekhouder Veendam

Een boekhouder in Veendam nodig? Bij Oostra & Davids bent u dan aan het juiste adres. Wij begrijpen dat goed en succesvol ondernemen al genoeg tijd in beslag neemt. Echter hoort het bijhouden van de boekhouding ook bij ondernemen. Mocht u hier nu echt geen tijd voor hebben of er niks van begrijpen, dan kunt u dus uw boekhouding uitbesteden aan ons. Een boekhouder die met alle liefde ervoor zorgt dat uw boekhouding helemaal op orde is.

De taken van een boekhouder

Woont u in Veendam of heeft u daar de onderneming gevestigd en bent u daarom opzoek naar een boekhouder in Veendam? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat een boekhouder voor u kan betekenen. Wij van Oostra & Davids zijn meer dan een ‘boekhoudkantoor’. We bieden u graag maatwerk op het gebied van belastingen en advisering plus een stuk extra service. Ons administratiekantoor is gespecialiseerd in:

– Financieel advies
– Administratie
– Jaarrekeningen
– Belastingadvies & Begeleiding

Of u nu starter, ondernemer, ZZP’er, DGA of particulier bent. Wij kunnen u helpen met het ontzorgen van de boekhouding. Hierdoor heeft u meer tijd voor uzelf of uw onderneming. Bezig zijn met dingen die u echt leuk vindt en daar alle energie insteken is tenslotte fijner dan ook nog veel tijd besteden aan de boekhouding.

Boekhouder Assen

Bespaar tijd en geld

Het is jammer als de boekhouding niet de aandacht krijgt die het eigenlijk wel nodig heeft. Helaas kan dit nadelige gevolgen met zich meebrengen. U raakt het overzicht kwijt, inkoopfacturen raken zoek, verkoopfacturen blijven open staan en uiteindelijk kost dit bergen tijd. Als u ondernemer bent kan dit u wellicht bekend voorkomen. Geen zorgen, u bent echt niet de enigste. Het inschakelen van een boekhouder biedt daarom een hoop voordelen.

Een ervaren boekhouder heeft meer kennis over boekhouding dan iemand die zich er weinig mee bezig houdt. Wanneer u kiest om de boekhouding uit te besteden zal u dit een hoop tijd besparen. Alle uren die u dan zou besteden aan de boekhouding kunt u beter besteden in het ondernemen. Als u alle uren die u kwijt bent aan het boekhouden eens bij elkaar op zou tellen en dat vermenigvuldigen met uw uurtarief, dan is dat uiteindelijk meer dan de moeite waard om het uit te gaan besteden.

Boekhouder Assen

Een boekhouder inschakelen

Wilt u graag meer tijd overhouden en zodat u deze aan uw onderneming kunt besteden in plaats van de boekhouding. Schakel dan een boekhouder in Veendam in. Wij helpen u graag met het creëren van een duidelijk gestructureerde boekhouding. Interesse in een kennismakingsgesprek of wilt u liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.