Boekhouder Assen

Bent u ondernemer in Drenthe en op zoek naar een boekhouder in Assen of Gieten om uw boekhouding aan uit te besteden? Boekhouding is niets anders dan alle financiële handelingen vastleggen van een bedrijf/persoon. Het ordenen, bijhouden en structureren van alle administratie vergt tijd en aandacht. Alle inkoopfacturen en verkoopfacturen horen opgesplitst te worden. Bij grote(re) bedrijven worden vaak debiteuren- en crediteurennummers aangemaakt voor elke opdrachtgever en opdrachtnemer. Goed boekhouden is niet alleen de inkomsten en uitgaven scheiden. Er komt veel meer bij kijken.

  • Wordt het in de juiste grootboekrekening geplaatst?
  • Worden facturen binnen het gestelde termijn voldaan?
  • Worden uitgaven en inkomsten goed bijgehouden?

Het belang van een goede boekhouder

Bovenstaande zaken zijn van groot belang om een goed beeld te hebben van het financieel beleid. Dit weet de boekhouder van Oostra & Davids, gevestigd in Rolde (onder de rook van Assen), als geen ander. Het is belangrijk om als ondernemer te allen tijde inzage te kunnen hebben in de financiële situatie van uw bedrijf. Als de administratie goed wordt bijgehouden door de administrateur of boekhouder is het opmaken van de jaarrekening een stuk eenvoudiger.

Boekhouder Assen

Jaarrekening opstellen door een boekhouder

Jaarrekeningen zijn het resultaat van ondernemen met visie! Jaarrekeningen worden vaak gezien als geschiedenisboeken. Het gaat immers altijd over het verleden en tja, die jaarrekeningen moeten nu eenmaal elk jaar opgesteld worden.

De boekhouder van Oostra & Davids ziet dat anders! Jaarrekeningen zijn juist belangrijke documenten. Niet in de eerste plaats voor de bank en nee, ook niet voor de Belastingdienst. Jaarrekeningen zijn in de eerste plaats van groot belang voor de ondernemers zelf! Waarom? Nou, iedere ondernemer is extreem betrokken bij zijn onderneming en bruist voortdurend van de ideeën en plannen.

Jaarrekeningen helpen u verder om te groeien

Jaarrekeningen helpen bij het evalueren en initiëren van plannen. Wat heeft gewerkt, wat niet en wat is wijsheid voor de toekomst? Het is natuurlijk super om te constateren dat iets heeft gewerkt! Jaarrekeningen worden bij Oostra & Davids altijd met u besproken. Wij zijn uw boekhouder in Assen of Gieten.

Als korte terugblik, maar vooral ook als een document om richting te geven aan de toekomst. Oostra & Davids is niet de boekhouder waar je nooit iets van hoort en gewoon jaarlijks hetzelfde trucje uitvoert. Oostra & Davids begeleidt en ondersteunt de ondernemer actief op weg naar een succesvolle toekomst. Niet alleen bij het bespreken van jaarrekeningen, maar het hele jaar door staat de boekhouder voor u klaar. Wij zijn gevestigd onder de rook van Assen in de plaats Rolde.

Boekhoudkantoor Assen

Boekhoudkantoor Oostra & Davids

Oostra & Davids is het boekhoudkantoor voor iedereen. Voor de particulier en ondernemer, voor de starter of het MKB. Eerlijk is eerlijk. Op onze website besteden wij het meeste aandacht aan ondernemers en ondernemingen. Hoewel die doelgroep het grootste deel van onze klantenbestand beslaat, wordt ook de particulier bij Oostra & Davids met persoonlijke aandacht geadviseerd en begeleid.

Als ZZP-er of starter denkt u al snel, het uitbesteden is te duur voor mij. Het maakt daarbij niet uit in welke vorm u onderneemt. Wij zijn van alle markten thuis en geven bijvoorbeeld ook advies over de in uw situatie meest passende ondernemingsvorm. Elders op de website wordt specifiek aandacht besteed aan de ZZP-er en de DGA, maar ook met firmanten in een vennootschap onder firma (VOF), maten in een maatschap of ondernemers met personeel heeft de boekhouder Oostra & Davids ruime ervaring.

Oostra & Davids is actief in de regio Assen, Gieten en Rolde en adviseert, begeleidt en ontzorgt onder andere op het gebied van administraties, jaarrekeningen, belastingen, salarisadministraties, pensioen en belastingaangiftes. Onder specialismen leest u hier meer over, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken om onder het genot van een kopje koffie of thee eens te komen praten over de kosten en mogelijkheden!