Ondernemer

Oostra & Davids: door ondernemers voor ondernemers!

Er is lef nodig om te gaan ondernemen! Ondernemers zetten alle (sociale) zekerheid overboord om voor eigen rekening en risico “hun ding” te gaan doen. De verantwoordelijkheid is aanzienlijk. Niet alleen om te zorgen dat in het eigen gezin brood op de plank komt, maar ook om te zorgen voor brood op de plank bij de gezinnen van hun werknemers.

Wij zijn zelf ondernemers en weten wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken. Niet alleen administratief en belastingtechnisch, maar juist ook op het gebied van verantwoordelijkheden en het omgaan met een doorgaans niet constante inkomensstroom. Dat brengt uitdagingen en mogelijkheden met zich mee. Oostra & Davids kan zich in uw situatie verplaatsen en u uit eigen ervaring van advies dienen.

Het maakt daarbij niet uit in welke vorm u onderneemt. Oostra & Davids is van alle markten thuis en geeft bijvoorbeeld ook advies over de in uw situatie meest passende ondernemingsvorm. Elders op de website wordt specifiek aandacht besteed aan de ZZP-er en de DGA, maar ook met firmanten in een vennootschap onder firma (VOF), maten in een maatschap of ondernemers met personeel heeft Oostra & Davids ruime ervaring.

Oostra & Davids adviseert, begeleidt en ontzorgt onder andere op het gebied van administraties, jaarrekeningen, belastingen, salarisadministraties, pensioen, enzovoort. Onder specialismen leest u hier meer over, maar u kunt natuurlijk ook een afspraak maken om onder het genot van een kopje koffie of thee eens te komen praten over de mogelijkheden!